As part of LinkedIn’s Chicago office expansion, a comprehensive environmental graphic design package was developed to celebrate the history of ingenuity and invention associated with this great city, while maintaining a visual buzz and vibrancy that LinkedIn offices are renowned for around the world.

LinkedIn

 As part of LinkedIn’s Chicago office expansion, a comprehensive environmental graphic design package was developed to celebrate the history of ingenuity and invention associated with this great city, while maintaining a visual buzz and vibrancy that LinkedIn offices are renowned for around the world.

As part of LinkedIn’s Chicago office expansion, a comprehensive environmental graphic design package was developed to celebrate the history of ingenuity and invention associated with this great city, while maintaining a visual buzz and vibrancy that LinkedIn offices are renowned for around the world.

 The landmark Chicago wall is a representation of many of the firsts associated with the city, that also appear as graphic representations in many of the conference and huddle rooms throughout the space.

The landmark Chicago wall is a representation of many of the firsts associated with the city, that also appear as graphic representations in many of the conference and huddle rooms throughout the space.

li-03.jpg
 Mural by  Ruben Aguirre .

Mural by Ruben Aguirre.

 Material choices were key in many of the open areas of the office die to both the size of the space and the proliferation of hard surfaces — printed and routed felt is a feature motif for conveying aspects of the LinkedIn brand story in the ground floor event space.

Material choices were key in many of the open areas of the office die to both the size of the space and the proliferation of hard surfaces — printed and routed felt is a feature motif for conveying aspects of the LinkedIn brand story in the ground floor event space.

 Project completed in collaboration with the teams at Gensler Chicago and San Francisco. Photography by  Tom Harris .

Project completed in collaboration with the teams at Gensler Chicago and San Francisco. Photography by Tom Harris.